Senjorai baigė varžybas

2015 04 12

 Finišavo 2015 m. UAFA senjorų salės futbolo pirmenybės. Jose dalyvavo 11 komandų. Jos sužaidė po du tarpusavio susitikimus. 5 turas vyko Zarasuose.

 Rokiškio senjorai į paskutinio turo varžybas rinkosi ypač sunkiai. Turėjom šešis su puse žmones. Gerų rezultatų buvo sunku tikėtis, nes laukė varžybos su komandomis esančiomis aukščiau tik Zarasai buvo lentelės gale.

 Pirmas varžybas žaidėme būtent su jais. Sužaidus 10 min. užtikrintai pirmavome 3-0, bet nusiraminom ir varžovai netruko tuo pasinaudoti. Likus žaisti minutę rezultatas tapo 3-2. Pavyko susikaupti ir Dariaus įvartis su finaliniu švilpuku įtvirtino pergalę 4-2. Kitose varžybose laukė pirmenybių auksą jau užsitikrinęs Panevėžys. Varžybos gavosi nei šiokios, nei tokios. Anksti prasileidom žioplą įvartį. Bandėm vytis, bet nesėkmingai varžovai irgi per daug nesistengė. taip ir baigėm 0-1. Trečiose varžybose susitikom su Ukmerge kuri kovojo dėl 3 vietos. Nuo pat varžybų pradžios užvirė atkakli kova. Varžovai "nušienavo" mūsiškį baudos aikštelėje. baudą matė visa sporto salė tik ne teisėjai. Prasidėjo abipusis "šienavimas". Po kampinio Darius pelnė įvartį turėjom progų dar, bet apmaudžiai prasileidom ir baigėm varžybas 1-1. Paskutinėse turnyro varžybose susitikom su Kruoniu. Pergalės atvėju jie būtų kovoję dėl 3 vietos. Jiems tai buvo antros, o mums 4 varžybos. Daugiau gynėmės ir pavojingai kontratakavome. Likus minutei prasidėjo Meistro šou. Iš pradžių jis išprovokavo varžovų pražangą, o po Egės smūgio įkalė kamuolį į tinklą atšokusį nuo vartininko. Varžovai metėsi lyginti rezultatą. Paskutinė pirmenybių minutė slinko ypač lėtai. Varžovai turėjo dvi šimtaprocentes progas vienos atakos metu. Po smūgio iš dviejų metrų  kamuolys atsimušė į Meistro koją po to  skersinį, o nuo jo ant vartų linijos. Pakartotinis smūgis vėl kamuolys atsimuša į skersinį, o čia jį nuo vartų linijos pirštų galais numuša Kalomba. Fortūna šypsosi ir švenčiam pergalę 1-0. Per 4 varžybas iškovoti 7 taškai viso 30 per 20 varžybų ir galutinėje vietoje užimta 6 vieta. Nuo 3 vietos atsilikom berods 4 taškais. 

 Vakarykščių batalijų cherojai: Egė - geriausias komandos žaidėjas visų pirmenybių metu, Darius, Kalomba, Meistras, Liudas, Erikas ir Vaidelis. Respect - Egei ir Dariui už pagalbą šiame turnyre be jų būtume prapuolę, Mūsiškiams senjorams prisigalvojusiems visokių reikalų - gėda, kad už juos turi "arti" kiti. Kitais metais labai pagalvosiu ar verta dalyvauti tokiams turnyre.