Salės futbolo sezono apžvalga

2015 03 30

 Artėja salės futbolo sezono pabaiga. Jo metu klubas sužaidė namažai rungtynių. Visų pirma įvyko tradicinis salės futbolo turnyras kuriame dalyvavo 2 mūsų komandos. Viena užimė 3 vietą kita liko penktoje. UAFA taurės varžybose prieta iki pusfinalio. Na ir pagrindinėse PAFF salės futbolo pirmenybėse užimta 9 vieta tarp 11 dalyvių. Senjorai savo kovų dar nebeigė laukia paskutinis turas. Ką sako skaičiai?

 Pagal įmuštus įvarčius viso 46 užėmėm 7 vietą, pagal praleistus paskutinę. Mantas Leika liko antras rezultatyviausių žaidėjų lenktynėse. Taigi su puolimu viskas buvo normaliai, tačiau gynyba stipriai šlubavo. Jeigu su Mučiu buvo viskas gerai tai su komandiniais veiksmais ginantis prastai. Pirmoje pirmenybių dalyje ypač daug vaikiškų klaidų lėmusių neigiamus rezultatus. Artėjant lauko futbolo sezonui tai bus rimta problema. Trūksta ir patirties ir meistriškumo. 

 Tik 7 varžybose su "Sportidus" pradėjo ryškėti teigiami dalykai. Atsirado noras kovoti, nors daug varžybų pralaimėjom blogai sužaidę jų pradžią. Vaizdas buvo toks: namų salėje galim žaisti su bet kuo, o Panevėžyje tarsi kas pakeičia tą pačią komandą. Turėjom tris ryškius lyderius Mantą, Aliką ir Mutį visi kiti žaidė gan banguotai. Pamatėm Utenos ir Panevėžio komandų skirtumus. Pernai beveik su ta pačia komanda kovojom dėl prizinių vietų, o čia buvom vieni iš autsaidėrių.

 Nežiūrint visko ko išmokom ant pečių nenešiosim tikėkimės pravers ateityje.