Šeštadienį įvyko UAFA narių susirinkimas

2015 03 01

 Šeštadienį vasario 28 d. Utenoje vyko UAFA narių susirinkimas. Susirinkimo metu apžvelgtas 2014 m. sezonas, numatytos veiklos 2015 m.

 Kadangi artėja 2015 m. lauko futbolo sezonas tai susirinkimo dalyviai diskutavo apie jo pravedimo galimybes. Kadangi norą dalyvauti pirmenybėse kol kas pareiškė tik 4 komandos tai bus siūloma organizuotai bendras UAFA ir PAFF pirmenybes. Prie Anykščių, Kupiškio ir Rokiškio komandų jungiasi Visagino SC komanda. Tai bus jaunimo komanda, nes visaginiečiai planuoja ir šiemet žaisti LFF II lygos pirmenybėse. Taip pat iš perspektyviausių Visagino ir Utenos žaidėjų bus sudaryta Utenio II komanda, kuri žais LFF II lygos pirmenybėse.

 Susirinkimo metu sutarta sukurti bendrą UAFA senjorų plius 35 komandą kuri dalyvauti respublikos senjorų pirmenybėse. Preliminariai kalbėta, kad tai būtų Utenos, Anykščių, Kupiškio ir Rokiškio jungtinė senjorų komanda. Namų varžybos vyktų Kupiškyje, o komanda vadintūsi "Utenis". Komandai vadovauti bus siūloma Sauliui Gaidžiui.

 Dar viena naujovė bus bandoma suburti ir apskrities senjorų plius 50 komandą. Jau kovo 11 d. planuojams senjorų plius 50 turnyras Utenoje. 

 Kiti svarstyti klausimai susiję su vaikų futbu, teisėjavimo padėtimi. Posėdyje dalyvavęs Utenos "Utenio" direktorius pristatė visos futbolo raidos apskrityje viziją.