Principinėje dvikovoje įkasti "Atomui" nepavyko

2015 02 16

 Kol kas PAFF salės futbolo pirmenybėse sekasi sunkiai. Dėja, bet ir vakarykštė dvikova nesusiklostė sėkmingai. Pirmas kėlinys baigėsi 1-1 "Atomas" turėjo persvarą, bet gynybos klaidas taisė Mutis, rengėme pavojingus išpuolius.

 Antro kėlinio pradžia susiklostė katastrofiškai keletas klaidų gynyboje ir varžovai pabėgo 4-1. Po to "Atomas" atsipalaidavo ir žaidė "pagal rezultatą". Visi mūsų bandymai pasivyti buvo greitai sustabdomi. Galutinis rezultatas 4-7 "Atomo" naudai. Kad rezultatas tik toks reikia dėkoti Mučiui. Jis keletą sykių magiškai apgynė vartus nuo garantuotų įvarčių. 

 Pralaimėjom, nes darėm per daug vaikiškų klaidų gynyboje. Jeigu varžybose su Stopu pramiegojom varžybų pradžią, tai dabar panašiai atsitiko su II kėlinio pradžia. Gal ne visada pasiteisino keitimai ar ketvertų sudėtys. Nepavyko tęsėti pažado, kad gaus pažaisti visi. Sunkiai į žaidimo ritmą įsitraukė Edgaras, dar trūksta drąsos Vaidui. Rionkė irgi neatsigauna po Anglijos. Praėjusias varžybas varžovų gynybą draskė Mantas, vakar jo aikštėje beveik nesimatė. Tikrai turim ką tobulinti. Juolab žaidimas su stipriomis komandomis ir parodo kuria linkme turime eiti.

 Prieš varžybas buvo sugiedota Tautiška giesmė